17 Aralık 2025
Altın 5929.249
BIST 11263.42
Dolar 42.7179
Euro 50.0618
Sterlin 56.9218
Ankara 7°C

Fenerbahçe, UEFA'ya odaklandı!

Fenerbahçe, UEFA'ya odaklandı!
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne odaklandı!..

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe, Spartak Moskova ile 29 Ağustos Çarşamba günü yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasına odaklandı.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yaptığı antrenmanla ara vermeden Spartak Moskova maçının hazırlıklarına başladı.

Antrenmanda, dünkü maçta ilk 11'de görev yapan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise iki grup halinde yaptıkları 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, pas organizasyonları üzerinde durduğu ve dar alanda çift kale maç yaptıkları kaydedildi.

Tedavileri süren Volkan Demirel ve Serdar Kesimal'in ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştıkları belirtildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir