11 Temmuz 2026
Altın 6211.62
BIST 14321.19
Dolar 46.9426
Euro 53.6178
Sterlin 62.5836
Ankara 20°C

Fenerbahçe, EuroLeague Dörtlü Final'deki bilet sorunuyla ilgili yasal yollara başvuracak

Fenerbahçe, EuroLeague Dörtlü Final'deki bilet sorunuyla ilgili yasal yollara başvuracak
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ciritci, "Yaşanan tüm mağduriyetlerin sonuna kadar takipçisi olacak, gerekli tüm yasal yollara başvuracağız." dedi.

İstanbul

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cem Ciritci, Basketbol Avrupa Ligi (EuroLeague) organizasyonu nedeniyle mağdur olan Fenerbahçe taraftarlarının haklarının takipçisi olacaklarını söyledi.

ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından açıklamalarda bulunan Ciritci, "Büyük Fenerbahçe taraftarı, Atina’da yaşananlar, sahadaki sonuçtan çok daha derin bir yara açtı. Kapıda bekleyen, ailesinden ayrılan, hakkı olan koltuğa ulaşamayan, takımının yanında olmak isterken mağdur edilen hiçbir taraftarımız bunu hak etmedi." ifadelerini kullandı.

Özeleştiri yapmaktan geri durmayacaklarını belirten Ciritci, şunları kaydetti:

"Euroleague gibi Avrupa’nın en köklü spor organizasyonlarından birinin Atina’da böyle bir organizasyon yapacağını tahmin edemedik ve bu ihtimalleri daha önce görmemiz gerekirdi. Bunun mahcubiyetini taşıyorum. Eksiklerimizi saklamayacağız. Özeleştirimizi samimiyetle yapacağız. Ama şunu bilin: Bu sevdayı da, bu emeği de, bu hakkı da sahipsiz bırakmayacağız. Yaşanan tüm mağduriyetlerin sonuna kadar takipçisi olacak, gerekli tüm yasal yollara başvuracağız. Çünkü Fenerbahçe taraftarını asla yalnız bırakmayız; çok üzgünüz."

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir