Altın 5328.065
BIST 10914.1
Dolar 42.089
Euro 48.3467
Sterlin 54.8255
Ankara 13°C

Fenerbahçe'de kritik divan günü

Fenerbahçe'de kritik divan günü
Mahkemenin ‘Olağanüstü genel kurula gitmesi’ şartıyla tedbiri kaldırıp yöneticiliğinin önünü açtığı Başkan Aziz Yıldırım, bugünkü divanda kararını açıklayacak. Yıldırım’ın avukatları da dün itiraz başvurusu yaptı.

F.Bahçe bugün tarihi Divan Kurulu toplantılarından birini yaşayacak. Saat 17.30’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak toplantıda Başkan Aziz Yıldırım’ın 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, yöneticiliklerinin durdurulması davasında verdiği “tedbiri kaldırma” kararı tartışılacak.

Yıldırım, “Olağanüstü genel kurula gitme” şartıyla tedbirin kaldırılması konusunda nasıl bir adım atacağını da açıklayacak. Mahkemenin, seçim kararı alınmaması halinde yeniden tedbir uygulayacağını belirttiği Yıldırım’ın avukatları da dün Başkan, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkında yürütülen ‘kulüp üyeliklerinin tespiti davası’nın reddini talep etti. Avukat, “Mahkemenin, yöneticilerin üyelikleri hakkında herhangi bir karar verme yetkisi yoktur” dedi. Bu arada muhalif isimlerden Aziz Yılmaz da divana katılacağını twitterdan açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir