1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fenerbahçelili Taraftarlar Bağdat Caddesi'nden Üzgün Ayrıldı!
Fenerbahçelili Taraftarlar Bağdat Caddesinden Üzgün Ayrıldı!

Fenerbahçelili Taraftarlar Bağdat Caddesi'nden Üzgün Ayrıldı!

Fenerbahçe - Trabzonspor arasında oynanan maçın beraberlikle sonuçlanması ve Bursaspor'ın Beşiktaş'ı mağlup ederek, şampiyonluğu elde etmesi Fenerbahçeli taraftarları hüzne boğdu.

A+A-

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yaşanan büyük şok, Bağdat Caddesi'nde hüzne dönüştü. Takımlarının şampiyon olamamasına üzülen Fenerbahçeli taraftarlar evlerine sessiz ve hüzünlü döndü.

Bursaspor'un şampiyon olması en fazla Fenerbahçeli taraftarları üzdü. Maçın başladığı dakikalardan itibaren Bağdat Caddesi'ni bayram yerine çeviren Fenerbahçeliler, takımlarının attıkları gollere sevinmişti. Trabzonspor'un beraberliği yakalamasıyla sessizliğe bürünen taraftarlar Bursaspor'un Beşiktaş'ı mağlup edip şampiyon olması ile üzüntüye boğuldu.

Bursaspor'un şampiyon olduğuna inanamayan Fenerbahçeliler, Bağdat Caddesi'nden üzgün ayrıldı. Şampiyonluk kutlamalarına hazırlanan Bağdat Caddesi'ndeki taraftarlar şampiyon olamadıklarını anlayınca dağılmaya başladı. Yer yer tartışmaların ve kavgaların da olduğu dağılma anında polisler olayların büyümesini engellemeye çalıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.