18 Ağustos 2026
Altın 6811.17
BIST 14132.06
Dolar 47.9035
Euro 55.5074
Sterlin 64.6682
Ankara 17°C

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı, Vatandaşa Aşure Dağıttı

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı, Vatandaşa Aşure Dağıttı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure dağıtıldı. Fethiye B

Fethiye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan aşure dağıtımı bu yıl belediye binasında gerçekleştirildi. Bina girişine konulan aşureler, belediyeye gelen vatandaşlara ikram edildi. Başkan Behçet Saatcı'nın da katıldığı aşure ikramı belediyede işi olan vatandaşları sevindirdi. Bir yandan işlerini halleden insanlar bir yandan da aşure yiyerek ağızlarını tatlandırdı.

Muharrem ayının tüm dinler için önemli bir ay olduğunu belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, aşurenin de bu ayın simgesi olduğunu söyledi.

Fethiye Belediyesi olarak bu özel günü ve tatlısını her yıl geleneksel olarak dağıttıklarına dikkat çeken Saatcı, şöyle konuştu: "Muharrem ayının en güzel sembollerinden biri olan aşure tüm insanlık âleminin birlik ve beraberliğinin ifadesidir. Hiçbir tatlı aşurenin tadını vermez. Belediye girişine koyduğumuz aşureleri burada vatandaşlarımıza ikram ediyoruz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir