21 Ağustos 2026
Altın 7102.64
BIST 14533.81
Dolar 48.0624
Euro 56.2597
Sterlin 65.4576
Ankara 33°C

Fethiye Cezaevi'ndeki Mahkumlar İçin Moral Günü Düzenlendi

Fethiye Cezaevi'ndeki Mahkumlar İçin Moral Günü Düzenlendi
Fethiye Kapalı Cezaevin'deki mahkumlar için moral günü düzenlendi. Cezae

Cezaevi içindeki volta avlusunda gerçekleştirilen eğlence programında mahkumlar gönüllerince eğlendi.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ali Onüş'ün izni ile cezaevi yönetimi tarafından gerçekleştirilen programı Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da izledi.

Programda Fethiyeli yerel sanatçılar Ahmet Çot ve Ümmet Çelik tarafından konser verildi.

Şarkılar söylenirken gözleri dolan mahkumlar hareketli şarkılarda piste çıkıp oynadı.

Zaman zaman gardiyanların da mahkumlara eşlik ettiği moral gününde, mahkumların bayan kıyafetleri giyerek ortaya koydukları oyun, hem protokolü hem de diğer mahkumları güldürdü.

Yaklaşık 4 saat süren eğlence programı cezaevi yönetiminin protokol üyeleri ve sanatçılara sunduğu çiçekle son buldu. Mahkumlar da protokol üyelerine kendi yaptıkları el işi tespihlerden hediye etti.

Her biri farklı suçlardan cezaevine düşen mahkumlar bir günlük de olsa cezalarını unutup eğlenmenin tadını çıkardı.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir