19 Aralık 2025
Altın 5964.743
BIST 11335.05
Dolar 42.8046
Euro 50.2047
Sterlin 57.2594
Ankara -3°C

Fethiye'deki Eğri Köprü Düzeltildi

Fethiye'deki Eğri Köprü Düzeltildi
Fethiye Belediyesi tarafından Çalış plajı ve Kuş Cennetine akan dere üzerinde bulunan eğri köprü Şehit Ferudun Dönmez adı ile yeniden inşa edilerek hizmete açıldı.

Fethiye Belediyesi tarafından Çalış plajı ve Kuş Cennetine akan dere üzerinde bulunan eğri köprü Şehit Ferudun Dönmez adı ile yeniden inşa edilerek hizmete açıldı.

Kış aylarında yağan yağmurlar sonrasında derelerin taşması sonrasında deforme olan ve bu nedenle Eğri Köprü ismini alan köprü doğrultuldu. 1979 yılında yapılan eğtri köprü Fethiyeli şehit Ferudun Dönmez’in adı verilerek yeniden açıldı. Fethiyeli şehit Ferudun Dönmez’in adının verildiği Eğri Köprü’de yaklaşık 6 aylık çalışmalar sonrasında yenilendi. Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan köprünün açılışını başkan Behçet Saatcı yaptı. Eğri köprüyle birlikte Günlükbaşı yolu üzerindeki 2 köprüyü de hizmete açan Saatcı, Türkiye’deki modaya kendilerinin de uyduğunu söyledi. Aynı anda 3- 4 açılışı birden yaptıklarını kaydeden Saatcı, "Kuş Köprüsü, Günlükbaşı ve Şehit Ferudun Dönmez Köprüsü’nü açıyoruz. Biz eğri köprüyü doğrulttuk. Biz sadece köprüleri doğrultmayacağız. Fethiye’de ne kadar eğrilik varsa doğrultacağız. Bugün açılışını yaptığımız 3 köprünün bize maliyeti 1 milyon 309 bin 29 liraya mal olmuş. Yağmur yağdığı zaman biz buradan korkardık." dedi.
CİHAN

Fethiye'deki eğri köprü düzeltildi

Fethiye'deki eğri köprü düzeltildi

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir