15 Aralık 2025
Altın 5962.555
BIST 11453.03
Dolar 42.6962
Euro 50.219
Sterlin 57.18
Ankara 7°C

Fetih 1453'te tüm zamanların rekoru

Fetih 1453'te tüm zamanların rekoru
İstanbul'un fethini konu alan "Fetih 1453" filmi, rekorları bir bir kırmaya devam ediyor..

Faruk Aksoy’un yönettiği Fetih 1453, ikinci haftasını 4 milyon 105 bin seyirciyle tamamladı.

17 milyon liralık bütçesiyle Türk sinema tarihinin en pahalı filmi olan Faruk Aksoy imzalı Fetih 1453, 4 milyon seyirci barajını en kısa sürede aşan film oldu.

Gösterime girdiği Avrupa ve ABD’de de büyük övgü alan film Türkiye’de de, çocuk yaşlı her yaştan sinema izleyicisi tarafından büyük ilgi gördü.

Filme en büyük ilgiyi öğrenciler gösterdi.

Okullarda özellikle tarih öğretmenleri tarafından tavsiye edilen filme öğrencilerin toplu şekilde gitmesi, gişeyi arttıran etkenlerden biri oldu!

Gösterime girmesiyle birlikte tartışmaları da beraberinde getiren filmin, Recep İvedik 2’nin 4 milyon 333 bin seyirciyle elinde tuttuğu Türk Sinema tarihinin en çok izlenen filmi ünvanını bu hafta sonu ele geçirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Halen 880 salonda gösterilen film iki haftanın sonunda 35 milyon TL hasılat elde etti!!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir