1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fotoğrafçılık Kursu'nda Sertifika Zamanı
Fotoğrafçılık Kursunda Sertifika Zamanı

Fotoğrafçılık Kursu'nda Sertifika Zamanı

Tonya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Feride Ahmet Şener Ortaokulu bünyesinde açılan Fotoğrafçılık Kursu tamamlandı.

A+A-

Tonya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Feride Ahmet Şener Ortaokulu bünyesinde açılan Fotoğrafçılık Kursu tamamlandı. Kurs sonunda başarılı olan 15 kursiyer belge almaya hak kazandı.

Özellikle öğretmen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Fotoğrafçılık Kursu'nda, kursiyerler, fotoğraf makineleri özelliklerini ayırt edebilme, temel ayarları yapabilme ve ortama uygun fotoğraf çekme öğrenilirken, uygulamalı olarak açık- kapalı alanlarda fotoğraf çekme çalışmaları yapıldı. Kursiyerler, Kadıralak Yaylası, Kalınçam Köyü, Livaloba Mevki ve Trabzon Atatürk Köşkü ile Ayasofya Müzesinde çekim uygulamaları gerçekleştirildi.

Kursiyerler fotoğrafçılık bilgilerini genişlettiklerini, daha bilinçli çekim yapmayı kavramaları yanı sıra uygulama gezilerinden zevk aldıklarını belirterek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne ve kurs öğretmeni Murat Yanık’a teşekkür etti. Kurs süresince çekilen fotoğraflar Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karma sergisinde sergilenecek.

CİHAN

Fotoğrafçılık Kursu'nda sertifika zamanı

Fotoğrafçılık Kursu'nda sertifika zamanı

Fotoğrafçılık Kursu'nda sertifika zamanı

Fotoğrafçılık Kursu'nda sertifika zamanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.