16 Aralık 2025
Altın 5917.32
BIST 11348.83
Dolar 42.6989
Euro 50.2327
Sterlin 57.3677
Ankara 4°C

Freni Boşalan Kamyonet Evin Duvarına Çarparak Durabildi

Freni Boşalan Kamyonet Evin Duvarına Çarparak Durabildi
İzmir'in Konak ilçesinde, yokuştan inen kamyonetin freni boşaldı. Kamyonet park halindeki otomobil ile bir evin duvarına çarparak durabildi.

İzmir'in Konak ilçesinde, yokuştan inen kamyonetin freni boşaldı. Kamyonet park halindeki otomobil ile bir evin duvarına çarparak durabildi.

Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza, akşam saat 21.00 sıralarında, Turgutreis Mahallesi 305 sokak 19 numara önünde meydana geldi. Bir fırının ekmeklerini dağıtan Ahmet Kesici'nin (31) kullandığı 35 KDP 30 plakalı kamyonet, iddiaya göre, freninin boşalması sonucu yokuşta kontrolden çıktı. Soğukkanlılığını koruyan kamyonet sürücüsü Kesici, aracın daha fazla hızlanmaması için manevra yaptı. Bir evin penceresine çarpan kamyonet, daha sonra park halinde duran Hakan Dizdar'a ait 35 DR 753 plakalı otomobile çarpıp yan yatarak durdu. Şoför Kesici ile araçta bulunan yeğeni Elmas Kesici (15), kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kamyonet çağrılan çekici yardımıyla yoldan kaldırılabildi.

Penceresine çarpılan evin sahibi Mert Ersel Şahin (36), "Daha önceden birçok kez bu tarz kaza olmuştu. Annem ve babam pencerenin bulunduğu salonda oturuyordu. Allah korudu. Yol çok tehlikeli, önlem alınmasını bekliyoruz." dedi.

Ev ve araçlarda maddi hasar oluşurken kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir