Altın 5498.644
BIST 10698.13
Dolar 42.0859
Euro 48.868
Sterlin 55.4173
Ankara 4°C

G-20'de Aile Fotoğrafı: Obama Ve Erdoğan'dan Samimi Poz

G-20'de Aile Fotoğrafı: Obama Ve Erdoğan'dan Samimi Poz
Güney Kore'nin başkenti Seul'de başlayan G- 20 liderler zirvesinde aile fotoğrafı çekildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama'nın verdiği samimi poz dikkat çekti!

Seul'deki Coex Kongre ve Sergi Merkezi'nde sanayileşmiş ve gelişmekte olan 20 büyük ülkeyi bir araya getiren zirvede Türkiye'yi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan temsil ediyor. Zirveye katılan liderler aile fotoğrafı çektirdi. ABD Başkanı Obama ve yanında yer alan Başbakan Erdoğan samimi poz verdi. Liderler, hatıra fotoğrafı sonrası el salladı.

Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Myung-bak'ın açılışını yaptığı zirvede, küresel ekonomiye yeni bir çerçeve kazandırılması, finansal sistem reformları, kalkınma, ticaret, enerji ve iklim değişimi gibi konuların da masaya yatırılması bekleniyor. Liderler, oturumlarda ayrı ayrı söz alarak görüşlerini kamuoyuna aktaracak. Başbakan Erdoğan da zirvenin ikinci oturumunda ''Erken müdahale'' başlıklı 3-5 dakikalık bir konuşma yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir