1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Galatasaray Chelsea maçı
Galatasaray Chelsea maçı

Galatasaray Chelsea maçı

Temsilcimiz Galatasaray, kendi sahasında güçlü rakibi Chelsea ile 1-1 berabere kalarak tur şansını ikinci maça bıraktı!

A+A-

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 2. tur ilk mücadelesinde Chelsea'yle 1-1 berabere kaldı. Sarı-Kırmızılılar'ın golünü 64. dakikada Chedjou attı, Chelsea'nin golü ise 9. dakikada Torres'ten geldi.

Temsilcimiz Galatasaray, karşılaşmaya iyi başlayamadı. Orta sahayı oldukça çabuk geçen Chelsea, henüz 9. dakikada golü buldu. Galatasaray savunmasının hazırlıksız yakalandığı pozisyonda Azpilicueta sol çizgiden topu Torres'e aktardı. Beklenmeden vuran Torres ağları havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Roberto Mancini, 31. dakikada erken bir oyuncu değişikliğine gitti. Oyuna kötü bir başlangıç yapan Hajrovic, oyundan alındı. Hajrovic'in yerine Yekta Kurtuluş girdi.

BİR DONK VAKASI DAHA

Golün etkisiyle ateşlenen Galatasaray, Chelsea kalesinde birkaç tehlikeli atakla gol aradı. 43. dakikada akıllara Spor Toto Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesinde Donk'un maçın tekrar edilmesine neden olan pozisyonuna benzer bir olay yaşandı. Galatasaray'ın taç atışı sırasında Terry'nin elinde ikinci bir top daha bulunuyordu. Pozisyonun devamında Burak Yılmaz'ın attığı gol, sahada yer alan ikinci bir top nedeniyle sayılmadı. Karşılaşmanın hakemi, düdüğü çaldığını belirterek Galatasaraylı futbolcuları uyardı ve John Terry'ye ise sarı kart gösterdi.

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz soyunma odasına 1-0 geride gitti.

CHEDJOU EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Temsilcimiz Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Hakan Balta oyundan alınırken yerine Semih Kaya dahil oldu. İlk yarıya oranla oldukça baskılı bir oyun ortaya koyan ve rakip kalede pek çok pozisyon yaratan Galatasaray, beraberlik golünü 64. dakikada buldu. Sneijder'ın kullandığı köşe vuruşunda Chedjou, Chelsea ağlarını sarsarak skoru 1-1'e getirdi.

Chedjou'nun golü, aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi. Galatasaray, Chelsea'yle 1-1 berabere kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.