16 Aralık 2025
Altın 5911.995
BIST 11456.34
Dolar 42.6844
Euro 50.1877
Sterlin 57.1414
Ankara 1°C

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu
Kamu personeli de, sınır kaçakçılığına girişmiş!!

suriye_siniri_468133215.jpg

Gaziantep’in Suriye sınırında bulunan Karkamış ilçesinde, aralarında 7 kamu çalışanın da bulunduğu 26 kişilik organize kaçakçılık örgütü Gaziantep Polisi'nin yaptığı operasyonla çökertildi!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin jandarma ile ortaklaşa yaptığı çalışmada, Gaziantep ve Şanlıurfa’ya bağlı ilçe ve köylerde eş zamanlı olarak düzenlenen baskınlarda 7 bin 30 karton sigara ile 11 bin kilogram gümrük kaçağı çay ele geçirildi.

Şebekenin organize bir şekilde sınırdan kaçak çay, sigara ve elektronik eşya gibi bir çok malzeme getirdiği ortaya çıktı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3’ü kamu görevlisi 16 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer iki operasyonda da mali büro polisleri, bin 858 adet gümrük kaçağı cep telefonuna el koydu. Lüks araçların gizli bölmelerini arayan polis, şüphelendiği zulalarda kaçak cep telefonlarına ulaşmayı başardı. 2 araca el koyan polis, konuyla ilgili 4 şahsı gözaltına aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir