1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazilerden Kan Bağışı Kampanyası
Gazilerden Kan Bağışı Kampanyası

Gazilerden Kan Bağışı Kampanyası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Gaziler Derneği tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Gaziler Derneği tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Devrim Bulvarı’ndaki Abdi İpekçi Sergi Salonu’nda düzenledikleri kampanya sırasında yaptığı açıklamada, 2004’de başladıkları kan bağış kampanyalarını geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Şahin, 'Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış' sloganıyla sürdürdükleri kampanyanın bugün 19’uncusunu yaptıklarını anlatarak, şöyle dedi: “Canımızı vatandan esirgemedik. Toplum sağlığı için de kanımızı her daim bağışlamaya hazırız. Bir damla kan, bazen vatan kurtarır. Bağışlayacağımız bir ünite kan da mutlaka bir can kurtarır. Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şubesi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kampanyamıza destek veren ve vermeye devam eden duyarlı ilçe halkımıza teşekkür ediyoruz.”

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay da, gazilerin kan bağış kampanyasını her yıl başarıyla gerçekleştirdikleri ifade ederek, “Aynı başarıyı bu yıl da göstermelerini bekliyoruz. Bunun için de Ereğli halkını kan vermeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Oktay, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi aracılığıyla, Ereğli’de pazartesi ve cuma günleri kan bağış kampanyalarına devam ettiklerini, bu haftadan itibaren de merkez pazaryerinde bağış alacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN

Gazilerden kan bağışı kampanyası

Gazilerden kan bağışı kampanyası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.