18 Aralık 2025
Altın 5953.344
BIST 11286.81
Dolar 42.7144
Euro 50.2409
Sterlin 57.1537
Ankara -5°C

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İpek Kozaları El Ürünleri Kursu Açacak

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İpek Kozaları El Ürünleri Kursu Açacak
Antalya’nın Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından ipek böcekçiliğine destek için kurs açılıyor.

Antalya’nın Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından ipek böcekçiliğine destek için kurs açılıyor. Projenin geliştirilmesi için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 12 Şubat 2013 tarihinde 'İpek Kozaları El Ürünleri' kursu açıyor.

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, “Bu kursu açmadaki amaç ilçemizdeki ipek böcekçiliği projesini geliştirmek, kurs sonunda yaptıkları süs eşyalarını turizme kazandırmak ve yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlamaktır.” dedi.

    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tuncer Çomruk, “Kurs kayıtlarımız başlamıştır. Kursa katılmak isteyen vatandaşlarımızın 11 Şubat 2013 tarihine kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.” diye konuştu.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir