22 Ağustos 2026
Altın 7106.57
BIST 14514.82
Dolar 47.9624
Euro 56.0619
Sterlin 65.4413
Ankara 22°C

Geleneksel Halı Saha Maçlarının Şampiyonu Türkün İşletme Oldu

Geleneksel Halı Saha Maçlarının Şampiyonu Türkün İşletme Oldu
Türkün Holding Geleneksel 12. Halı Saha Futbol Turnuvası (2009), Türkün İşletme Takımı'nın şampiyonluğu ile sona erdi. Türkün Holdi

Türkün Holding çalışanları arasındaki dostluk, kardeşlik ve ortak paylaşımın artması ile sporun tüm güzelliğiyle yaşanması amacıyla 12 yıldır düzenlenen "Türkün Holding 12. Halı Saha Futbol Turnuvası" Türkün İşletme ve Türkün Holding Takımlarının oynadığı final maçıyla sona erdi.

İki grupta yer alan 8 takımın mücadelesiyle başlayan turnuvada, A Grubu'nda Türkün İşletme ve Türteks, B Grubu'nda ise Türkün Holding ve Erol Türkün takımları gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finalde mücadele etti.

Yarı final karşılaşmaları sonrasında rakiplerini yenerek finale yükselen Türkün İşletme ve Türkün Holding takımları arasında oynanan final müsabakası oldukça çekişmeli geçti. Türkün Holding Takımı'nı 2 - 1 yenerek mutlu sona ulaşan Türkün İşletme Takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Turnuvada ikinciliği Türkün Holding Takımı, üçüncülüğü ise Türteks Takımını 5 - 1 yenen Erol Türkün Takımı elde etti. Turnuvanın En Centilmen Takımı ödülünü maçlarında 1 sarı kart gören Türkün Baskı Takımı alırken, gol krallığını ise Türkün İşletme'den 9 gol ile Vedat Keskin elde etti.

Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Türkün Holding'e yakışan, fair play ruhuna uygun ve centilmence mücadele sergileyen tüm takımları elde etmiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek ödüllerini verdi. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir