08 Şubat 2026
Altın 6942.65
BIST 12433.5
Dolar 43.5991
Euro 51.57
Sterlin 59.326
Ankara 6°C

Genç Liderler Eğitim Projesi Sona Erdi

Genç Liderler Eğitim Projesi Sona Erdi
Samsun merkeze bağlı İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Çalık YEDAŞ'ın sosyal sorumluluk kapsamında desteklediği Genç Liderler Eğitim Projesi'ne katılanlara sertifika verildi.

Samsun merkeze bağlı İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Çalık YEDAŞ'ın sosyal sorumluluk kapsamında desteklediği Genç Liderler Eğitim Projesi'ne katılanlara sertifika verildi.

Samsun Büyük Otel'de 10-14 Haziran tarihleri arasında konaklamalı olarak yapılan proje sona erdi. Projenin sona ermesiyle sertifika almaya hak kazanan öğrenciler için aynı otelde tören düzenlendi. Törende, 48 öğrenci 4 grup halinde 4 gün boyunca uzman eğitmenler tarafından aldıkları kişisel gelişim, motivasyon artırma, takım çalışması ve liderlik becerilerini gelen davetlilere sergiledi. Sunumun ardından konuşmalara geçildi. İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, kendi hayatından örnekler vererek, gençlere ve tüm öğrencilere sevdikleri meslek dallarına yönelerek kariyer yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Törene İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir