Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu Sıradışı programında gündeme bomba gibi düşen CHP'li Hüseyin Aygün'ün kaçırılma olayı masaya yatırıldı.
Canlı telefon bağlantısıyla programa katılan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aygün’ün açıklamalarına gelen eleştirilere sert tepki gösterdi. Kamer Genç’in yayındaki sözlerine eski CHP’li Savcı Sayan yayına bağlanarak tepki gösterdi.
Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu, Ülke Tv’nin sıra dışı programı Sıradışı’nda dün akşam CHP'li Hüseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılması olayı konuşuldu.
“BENİ KAÇIRSALARDI BEN DE DİRENMEZDİM”
Programa telefon bağlantısı ile CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç katıldı. PKK’nın kendisini de alıkoyacağını fakat küçük bir farkla kaçırdıklarını ileri süren Genç, “Ben de yanımdaki arkadaşlara zarar vermesinler diye gidebilirim” dedi. Hüseyin Aygün'ün PKK'lılardan "Dağdaki genç arkadaşlar" diye bahsetmesine yönelik tepkilere sert çıkan Genç; “Oradaki kişiler insanca davranmışsa, hakaret etmemişlerse bunu söylemesinde ne var?” dedi.
DENİZ BAYKAL'I KAÇIRSINLAR DA GÖRELİM
Deniz Baykal ve bazı CHP'lilerin de Hüseyin Aygün'ün açıklamalarına tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Kamer Genç, "Baykal ve bazı arkadaşların yolunu silahlı adamlar kessinler de görelim nasıl konuşuyorlar" dedi.
SAVCI SAYAN’DAN KAMER GENÇ’E TEPKİ
Kamer Genç'in bu sözleri üzerine canlı yayına bağlanan eski CHP'li Savcı Sayan, Genç'in açıklamalarına tepki gösterdi. Savcı Sayan, Kamer Genç’in bu cümlelerinden kendisinin ve binlerce kişinin rahatsızlık duyduğunu ifade ederken; "Ne yani, bundan sonra aramızda konuşurken herkese inşallah senin de yolunu keserler gibi temennilerde mi bulunacağız?" dedi.