1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gevher Hatun Koleji'nden Polis Ve Kimlik Kontrollü Sbs Provası
Gevher Hatun Kolejinden Polis Ve Kimlik Kontrollü Sbs Provası

Gevher Hatun Koleji'nden Polis Ve Kimlik Kontrollü Sbs Provası

Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu, önümüzdeki hafta yapılacak Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) girecek öğrencilerine yönelik kimlik kontrollü bir prova sınavı gerçekleştirdi.

A+A-

Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu, önümüzdeki hafta yapılacak Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) girecek öğrencilerine yönelik kimlik kontrollü bir prova sınavı gerçekleştirdi. Gazi İlköğretim Okulu’na velileri ile gelen öğrenciler, girişte polis kontrolünden geçerek salonlara alındı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Tanju Yıldırım, SBS’ye girecek öğrencilerin okulda yoğun bir şekilde çalıştıklarını, şu sıralar her gün denemelere girdiklerini belirtti. Yıldırım, "Gerçek sınavdaki muhtemel heyecanlarını yensinler diye gerçeğine uygun bir prova yaptık." dedi.

Öğrencilerinden Türkiye genelinde ve Karaman’da önemli başarılar beklediklerini dile getiren Yıldırım, yıl içinde hem okulda hem de evde ciddi bir şekilde öğrencilerini takip ettiklerini, sosyal kültürel faaliyetlerle moral motivasyonlarını üst seviyede tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Okul öğretmenlerinden Ali Celal Öztan da yaptığı açıklamada, provanın bile öğrencilerini heyecanlandırdığına dikkatleri çekerek, "İnşallah gelecek hafta sınava daha rahat gireceklerine inanıyorum." diye konuştu.

Öğrenciler ve veliler de uygulamanın iyi ve güzel olduğuna değinerek, eksikliklerinin görülebilmesinin de önemli olduğunu belirtti.
CİHAN

Gevher Hatun Koleji'nden polis ve kimlik kontrollü SBS provası

Gevher Hatun Koleji'nden polis ve kimlik kontrollü SBS provası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.