1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gezi Parkı Olaylarının Yaraları Sarılıyor
Gezi Parkı Olaylarının Yaraları Sarılıyor

Gezi Parkı Olaylarının Yaraları Sarılıyor

Taksim Gezi Parkı’nda ağaçların kesilmemesi için eylem yapan göstericilerin çıkardığı olaylar sırasında meydana gelen milyonluk zarar onarılmaya başlandı.

A+A-

Taksim Gezi Parkı’nda ağaçların kesilmemesi için eylem yapan göstericilerin çıkardığı olaylar sırasında meydana gelen milyonluk zarar onarılmaya başlandı. Şişli, Beyoğlu ve Beşiktaş’taki reklam panoları bir bir yenileniyor.

Göstericiler ile polis arasında taşlı, sopalı ve biber gazlı olaylar günlerce sürmüştü. Çıkan olaylarda onlarca araç zarar görmüş ve yakılmıştı. Çok sayıda dükkan camının kırıldığı İstanbul’da, onlarca reklam panosu parçalanmıştı.

Olayların sakinleşmesiyle birlikte zarar gören iş yerleri camlarını değiştiriyor. Parçalanan onlarca reklam panosu da değiştirilmeye başlandı. Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş çevresinde parçalanan reklam panolarının maddi değerinin yaklaşık 500 bin lira olduğu öğrenildi.

Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar kamu malına zarar vermenin kul hakkı olduğunu belirterek, zararın herkesin cebinden çıktığını vurguladı.
CİHAN

Gezi Parkı olaylarının yaraları sarılıyor

Gezi Parkı olaylarının yaraları sarılıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.