1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gezi Parkı'ndaki Nöbete Biber Gazı
Gezi Parkındaki Nöbete Biber Gazı

Gezi Parkı'ndaki Nöbete Biber Gazı

Taksim Gezi Parkı’nda yıkıma karşı 3 gündür devam eden eylem, çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle son buldu.

A+A-

Taksim Gezi Parkı’nda yıkıma karşı 3 gündür devam eden eylem, çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle son buldu. Gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale eden polis ekipleri, eylemcilerin çadırlarını kaldırdı.

Parktaki yıkıma karşı 3 gündür kamp kuran eylemcilere polis müdahale etti. Saat 05.00 sıralarında parka gelen polisler, önce dağılmaları yönünde grubu uyardı. Kamp çadırları kurarak eylem yapan ve polise direnen grup, yapılan uyarıları dikkate almadı. Polis ekipleri, gruba önce biber gazı sıktı. Sloganlar atan grup daha sonra polise taş atarak kaçmaya başladı. Polis, eylemcilere ait kamp çadırlarını toplayarak ateşe verdi. Polisle grup arasındaki kovalamaca Şişli Halaskargazi Caddesi’nde de devam etti.

Gezi parkındaki eylemcileri dağıtan polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak iş makinelerinin çalışma başlatmasını sağladı. Olay yerindeki gerginliğin devam etmesi üzerine polis ekipleri çevre güvenliğini sağladı. Yanan kamp çadırlarındaki alevleri ise polise ait TOMA aracı söndürdü. CİHAN

Gezi Parkı'ndaki nöbete biber gazı

Gezi Parkı'ndaki nöbete biber gazı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.