1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gimtat'tan İş Garantili Kurs
Gimtattan İş Garantili Kurs

Gimtat'tan İş Garantili Kurs

Bitlis’in Tatvan ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Bitlis Toptancılar Derneği (GİMTAT) öncülüğünde iş garantili 'satış elemanı' kursu açılıyor.

A+A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Bitlis Toptancılar Derneği (GİMTAT) öncülüğünde iş garantili 'satış elemanı' kursu açılıyor.

İşsizliğe dönük çözüm çabalarına katkı sağlaması hedeflenen ve GİMTAT Yönetim Kurulu üyesi Emrullah Tekin tarafından koordine edilen proje, Tatvan Kaymakamlığı'nın da desteğiyle Halk Eğitim Merkezi'nde hayata geçirilecek.

Konuyla ilgili dernek binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan GİMTAT Başkanı Muzaffer Güzeluçar, bölgede işsizliğin yoğunluğuna dikkat çekti. Tüm alanlarda olduğu gibi hizmet verdikleri gıda pazarlama sektöründe de kalifiye eleman ihtiyacının had safhada olduğunu kaydeden Güzeluçar, "Dernek olarak üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projeler geliştirmekle beraber aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzun olduğu bilinciyle de hareket etmekteyiz. Hem eleman ihtiyacımızı karşılamak hem de işsizliğin azaltılmasına bir nebze de olsa katkı sunmak için sayın kaymakamımızın da büyük desteğiyle böylesi bir projeye giriştik. Kursun ardından verilecek sertifikayla kursiyerlerin tamamına gıda toptancıları firmalarında dolgun ücretle iş imkânı garantisi de veriyoruz." dedi.
Son başvuru tarihinin 15 Haziran olduğunu söyleyen Güzeluçar, "Kontenjanlar sınırlı, dolması durumunda bu tarihten önce de kurs başlayabilir. Başvurular Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve dernek merkezimizden yapılabilir." şeklinde konuştu.
CİHAN

GİMTAT'tan iş garantili kurs

GİMTAT'tan iş garantili kurs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.