1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Go-kart Pistindeki Kaza Ucuz Atlatıldı
Go-kart Pistindeki Kaza Ucuz Atlatıldı

Go-kart Pistindeki Kaza Ucuz Atlatıldı

Bakırköy'deki bir go-kart pistinde araçların çarpışması sonucu meydana gelen kazada kadın sürücü yaralandı.

A+A-

Bakırköy'deki bir go-kart pistinde araçların çarpışması sonucu meydana gelen kazada kadın sürücü yaralandı. İhmal olduğu iddia edilen olay, Sakarya'da Şubat ayında go-kart pistinde yaşanan kazada üniversite öğrencisinin feci şekilde hayatını kaybetmesini hatırlattı.

Olay, önceki gün Bakırköy'deki bir go-kart pistinde yaşandı. İddiaya göre Fatma Ayşe Öztürk (33), go-kart aracına bindi. Öztürk'ün kullandığı araca, 13 yaşında küçük bir çocuğun kullandığı bir başka araç çarptı. Kazada Öztürk yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Öztürk'ü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Fatma Ayşe Öztürk'ün durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kazada yaralanan Öztürk'ün yakını Fahrettin Taşçı, "Baldızım Florya'da go-kart aracına bindi. Başka bir araç baldızımın kullandığı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle başındaki kask fırladı. O an baldızım şuurunu kaybetti." dedi.

'ARACI ÇOCUK KULLANDI' İDDİASI

Taşçı, kazada ihmallerin olduğunu da iddia etti. Çarpan aracı küçük bir çocuğun kullandığını söyleyen Taşçı, "Gösterdikleri çocuk çok küçüktü. 'Çocuğun yaşı bu araçları kullanmak için uygun mu' diye sordum. Bana 'bu çocuk 13 yaşında' dediler. Pist sorumlusu polis gelmeden çocuk su içecek bahanesiyle çocuğu ortadan kaybetti." ifadelerini kullandı. Taşçı, Öztürk iyileştikten sonra olay hakkında hukuki süreç başlatacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan, ihmal iddialarını cevaplayan go-kart parkının yetkilileri, olayda firmanın bir suçunun olmadığını, gerekli bütün tedbirlerin alındığını söyledi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Çevre Mühendisliği bölümü 3. sınıf öğrencisi Tuğba Erdoğan (23), go-kart aracıyla arkadaşlarıyla yarıştığı sırada atkısının motor dişlilerine takılması sonucu kafası koparak hayatını kaybetmişti. CİHAN

Go-kart pistindeki kaza ucuz atlatıldı

Go-kart pistindeki kaza ucuz atlatıldı

Go-kart pistindeki kaza ucuz atlatıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.