04 Ağustos 2026
Altın 6259.42
BIST 13687.93
Dolar 47.5536
Euro 54.8328
Sterlin 63.635
Ankara 27°C

Gök: Terör Örgütü, Yerel Seçimler Öncesi Sindirmeyi Amaçlıyor

Gök: Terör Örgütü, Yerel Seçimler Öncesi Sindirmeyi Amaçlıyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, son dönemde terör örgütü PKK’nın Doğu ve Güneydoğu’da AK Parti il ve ilçe başkanlarını kaçırarak yerel seçimler öncesi bölge halkını sindirmeyi amaçladığını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, son dönemde terör örgütü PKK’nın Doğu ve Güneydoğu’da AK Parti il ve ilçe başkanlarını kaçırarak yerel seçimler öncesi bölge halkını sindirmeyi amaçladığını söyledi.

Yerel seçimler öncesi oynanan bu sinsi oyunun ne bölge milletvekillerini ne de AK Parti’ye gönül vermiş Kürt’leri sindirebileceğini belirten Gök, "Terör örgütü demokrasi ile görev başına gelmiş arkadaşlarımızı kaçırarak bölgede bir güç gösterisinin hezeyanı içindedir. Ama bu hevesleri hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir.’’ dedi.

Terör örgütünün bu tür hukuk dışı girişimlerinin Milli Birlik ve kardeşlik projesini benimsemiş bölge insanı tarafından boşa çıkarılacağını belirten Gök, yerel seçimler öncesi terör örgütünün bölgesel dış konjonktüre bağlı olarak artan silahlı saldırıları kendilerini hiçbir zaman yıldırmayıp bilakis bölgeye hizmet götürme anlayışında şevklerinin daha fazla arttırdığını söyledi. Gök, "Geçmişte bu ülkenin inşası Çanakkale’den Kars’a kadar var olan cephelerde omuz omuza savaşarak şehit düşen Türk ve Kürt’lerce gerçekleştirdi. Bu ülkenin geleceği yine bu kardeşlik üzerinden inşa edilecektir.'' dedi.


CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir