Göklü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER)'nin geleneksel hale getirdiği, “Sevgi Hoşgörü ve Diyalog“ programı bu yılda büyük beğeni topladı.
Aşağı Halfeti’de düzenlenen iftar programına Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Halfeti İlçe Müftüsü Mustafa Demirbaş ve bölge halkı katıldı.
GÖKDER Başkanı Hasan Mavigök, derneğin 3 yıldır faaliyet gösterdiğine dikkati çekerek, " Bu zaman içerisinde hep birlik ve beraberlik programları düzenlemeye çalıştık. Kardeş olarak yaşadığımız bu ülkede inşallah hep böyle birlik ve beraberlik programları düzenlemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Halfeti İlçe Müftüsü Mustafa Demirbaş ise, “Bu tür birlik ve beraberlik programları düzenleyen arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün Suriye’de ve dünyanın birçok yerinde gördüğünüz üzere Müslümanlara karşı yapılanlar göz önünde, oradaki kardeşlerimize toplu dua etmek için böyle bir araya getirici programlar düzenleyen GÖKDER'e ve tertip komitesine teşekkür ediyorum." dedi.
CİHAN