07 Ağustos 2026
Altın 6618.5
BIST 13786.4
Dolar 47.703
Euro 55.0317
Sterlin 64.0091
Ankara 32°C

Gölbaşı'nda Kadınlara, Şiddet Gördüklerinde Yapmaları Gerekenler Anlatıldı

Gölbaşı'nda Kadınlara, Şiddet Gördüklerinde Yapmaları Gerekenler Anlatıldı
Gölbaşı Belediyesi ile Ankara Barosu, ortaklaşa 'Şiddete Hayır' paneli düzenledi. Kadınların eşlerinden şiddet gördüklerinde ne yapılması gerektiğinin anlatıldığı panele, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher.

Gölbaşı Belediyesi ile Ankara Barosu, ortaklaşa 'Şiddete Hayır' paneli düzenledi. Kadınların eşlerinden şiddet gördüklerinde ne yapılması gerektiğinin anlatıldığı panele, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher Odabaşı ve Gölbaşılı kadınlar katıldı.

Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen panelde, Gelincik Merkezi Başkan Yardımcısı Tülay Bekâr, şiddet ile ilgili hukuki düzenlemeleri anlattı, soruları cevaplandırdı. Gelincik Projesi Rehber Avukatı Onur Bayraktar ise projeyi ve şiddetteki rolüyle ilgili bilgiler verdi. Panelde, kadınların eşlerinden şiddet görmeleri durumunda yapılması gereken kurallar, nerelere başvurabilecekleri ve Ankara Barosu’nun Gelincik Projesi'nin amacı gibi konularda açıklamalarda bulunuldu.

Panel sonunda, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın eşi Seher Odabaşı, paneli sunan Gelincik Merkezi Başkan Yardımcısı Tülay Bekâr ve Avukat Onur Bayraktar’a birer çiçek verdi. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir