06 Kasım 2026
Altın 6555.25
BIST 11400.03
Dolar 50.1502
Euro 56.0829
Sterlin 66.9304
Ankara 12°C

Gölkay Su Kayağı Parkı, Avrupa Ve Dünya Su Kayağı Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Gölkay Su Kayağı Parkı, Avrupa Ve Dünya Su Kayağı Şampiyonası'na Hazırlanıyor
Kocaeli'de İzmit Belediyesi'nin Çayırköy Barajı üzerinde gerçekleştirdiği Gölkay Park Projesi, eylül ayı içindeki Avrupa ve Dünya Su Kayağı Şampiyonası'na hazırlanıyor. Kocaeli'de yaklaşık

Kocaeli'de yaklaşık 4 hektarlık bir alan üzerindeki Gölkay Park'ta yoğun bir çalışma gözleniyor. Türkiye'nin tek, dünyadaki 228 su kayağı projesi arasında da sayılı merkezlerden biri olacak Gölkay Park'ta halen çevre düzenlemeleri ile sosyal tesislerin yapımı devam ediyor. Hem kablolu hem de motorlu su kayağı yapmaya elverişli tek tesis olan Gölkay Park'ta çevre düzenleme çalışmalar bölgeye ayrı bir değer katacak. Yürüyüş parkurları, oturma alanları, fitnes aletleri, balık tutma alanları ve sosyal tesisler ile vatandaşların tercih edecekleri bir yer olacak Gölkay Park'taki çalışmaların şampiyona öncesi tamamlanacağı öğrenildi.

SEKA Park'tan sonra İzmitlilerin tercih yeri olacak Gölkay Park'ta 16-17 Eylül tarihlerinde Avrupa-Afrika Su Kayağı Şampiyonası yapılacak. Tesislerde 17-18-19 Eylül tarihlerinde de Dünya Şampiyonası gerçekleştirilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir