1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘gönüller Bir Olsun’ Projesi Kapsamında 44 Öğrenci Bolu'ya Geldi
‘gönüller Bir Olsun’ Projesi Kapsamında 44 Öğrenci Boluya Geldi

‘gönüller Bir Olsun’ Projesi Kapsamında 44 Öğrenci Bolu'ya Geldi

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Siirtli öğrencilerle yürütülen ‘Gönüller Bir Olsun’ projesi kapsamında 44 öğrenci Bolu'ya geldi.

A+A-

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Siirtli öğrencilerle yürütülen ‘Gönüller Bir Olsun’ projesi kapsamında 44 öğrenci Bolu'ya geldi. Öğrenciler Vali İbrahim Özçimen'i ziyaret etti.

    Vali İbrahim Özçimen, Bolu Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Gönüller Bir Olsun’ projesi kapsamında Siirt’ten Bolu'ya gelen 39 ortaöğretim ve 5 üniversite öğrencisini ağırladı. İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Vali Özçimen öğrencilerle yakından ilgilendi.

    Öğrencileri valilik girişinde karşılayan ve hatıra fotoğrafı çektiren Vali Özçimen, sonra öğrencilerle birlikte Abant Toplantı Salonu’na çıktı.

    'Gönüller Bir Olsun' projesi hakkında bilgiler veren Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, “Sizleri ilimizde görmekten çok memnun olduk. Her zaman sizleri ilimizde görmek isteriz. Memleketimizin doğusu-batısı yok. Her tarafı ayrı bir güzel. İnşallah buradaki gezinizi iyi hatıralarla anarsınız ve memleketinizde de iyi anlatırsınız.” dedi.

    Öğrencileri Bolu’da görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Özçimen ise yaptığı Japonya gezisinde Adıyaman, Muş, Diyarbakır ve Siirt’ten insanlarla karşılaştığını ve çok mutlu olduğunu dile getirdi.

    Ziyaretin sonunda Siirtli öğrenciler Vali Özçimen’e, Siirt Fıstığı hediye ederken, Vali Özçimen de ziyaretine gelen her öğrenciye çeşitli hediyeleri kendi elleriyle takdim etti. CİHAN

‘Gönüller Bir Olsun’ projesi kapsamında 44 öğrenci Bolu'ya geldi

‘Gönüller Bir Olsun’ projesi kapsamında 44 öğrenci Bolu'ya geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.