1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gör-bir Başkanı Mutlu: Gezi Parkı Eylemlerini Kınıyorum
Gör-bir Başkanı Mutlu: Gezi Parkı Eylemlerini Kınıyorum

Gör-bir Başkanı Mutlu: Gezi Parkı Eylemlerini Kınıyorum

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı Erol Mutlu, Taksim Gezi Parkı eylemlerini tasvip etmediğini ve kınadığını söyledi.

A+A-

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖR-BİR) Başkanı Erol Mutlu, Taksim Gezi Parkı eylemlerini tasvip etmediğini ve kınadığını söyledi. Mutlu, gündem oluşturmak için yapıldığını iddia ettiği eylemleri 'boş işler' diye niteledi.

    Eylemlerle Türkiye’nin üzerinde oyun oynanmak istendiğini kaydeden Mutlu, bu nedenle ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de yapılan eylemlerin dernek olarak karşısında olduklarını belirtti.
Yürüyüş yolu yapılmak üzere birkaç ağaç kesiliyor diye Türkiye’nin ayağa kaldırılmak istendiğini ifade eden Mutlu, “Zamanında bu ülkede cumhurbaşkanları zehirlendi, başbakanlar asıldı, çok sayıda insan vuruldu. Bu karşı çıkan arkadaşlar, o zamanlar neredeydi. Şimdi yürüyüş yolu, gezi parkı yapılması için birkaç ağaç kesiliyor diye eylem yapanların hepsini kınıyorum. Eğer eylem yapacaklarsa başka konularda yapsınlar. Asıl ülke için yararlı olan işlerin yapılması için eylem yapsınlar. Yoksa ülkeye bir hizmet yapılırken beş-on tane ağacın kesilmesine kıyameti kopartanlar Türkiye’de insanlar ölürken, şehitler olurken karşı gelseydiler. Geçmişte hayat pahalılığı, işsizlik gibi büyük sorunlar vardı. O zamanlar neden eylemciler yoktu. Eylemleri şiddetle kınıyoruz. İnşallah, ülkemiz bunlara kalmaz.” diye konuştu.

    Eylemcilerin ve örgütleyicilerinin gündem oluşturma peşinde olduklarını belirten Mutlu, bunların oyununa alet olunmaması için vatandaşlardan sakin ve sağduyulu olmalarını istedi.

    Gezi Parkı çalışmaları için yapılan eylemlerin boş işler olduğunu söyleyen Erol Mutlu, “Büyük Türkiye olmak için önümüzdeki fırsatlara bakıp, önemli işler yapmamız lazım. Memlekette herkes kafasını estiği şeye karşı eylem yapamaz. Kanunlar çerçevesinde haklı olunacak konularda eylemler yapılmalıdır. Dört ağaç kesildi diye kıyamet kopmaz. Dört ağaç kesilirse bin ağaçta dikilir. Gündem oluşturulmak isteniyorsa ülkenin yararına yapılmalıdır.” şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.