21 Haziran 2026
Altın 6204.71
BIST 14734.5
Dolar 46.4089
Euro 53.2515
Sterlin 61.2875
Ankara 25°C

"Görüşmeyi ben talep ettim"

"Görüşmeyi ben talep ettim"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü ortaya çıkan HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı.

Seçim döneminden sonra HDP ile Erdoğan arasındaki ilk resmi temas olarak görülen buluşmayla ilgili Doğan, görüşme talebinin kendisinden gittiğini aktardı.

Görüşmenin bir saat sürdüğünü anlatan Doğan, "Belediye Başkanı'yken aşinalığımız, hukukumuz var. Gittik, geldik. Onun dışında da görüşmelerimiz oldu. Türkiye'nin bugünkü ortamını değerlendirme konusunda bir sohbetti. Parti adına bir görüşme değildi. Kendi şahsi görüşümle gittim. Ben biriyle görüşeceksem parti niye rahatsız olsun? Cumhurbaşkanı ile görüşmek Türkiye'de ambargolu mu?" dedi. Görüşmede çözüm süreci, İmralı ile HDP heyetinin görüştürülmemesi ve koalisyon konularının da görüşüldüğü belirtirken ayrıntı vermekten kaçınan Doğan, "Gaziantep'te çevre kirliliği nedeniyle tartışma yaratan Nizip Çayı bile gündeme geldi" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir