1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gösterici Grup Polise Bilye İle Saldırıyor
Gösterici Grup Polise Bilye İle Saldırıyor

Gösterici Grup Polise Bilye İle Saldırıyor

İstanbul Taksim Gezi Parkı'nı bahane edip sokaklara dökülenler, Ankara sokaklarını savaş alanına çevirmeye devam ediyor..

A+A-

İstanbul Taksim Gezi Parkı'nı bahane edip sokaklara dökülenler, Ankara sokaklarını savaş alanına çevirmeye devam ediyor. CHP ve İşçi Parti'liler başta olmak üzere birçok grup, Kızılay Güvenpark'ta bir araya gelerek polise bilye ve taşlarla saldırdı. Emniyet güçleri ise gruba biber ve tazlikli suyla karşılık verdi.

Dün gece geç saatlere kadar devam eden gösteriler öğleden sonra Başkent Ankara'da tekrar başladı. Güvenpark'ta bir araya gelen gruplar, hükümet aleyhtarı sloganlar attı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) başta olmak üzere birçok grubun flaması da gösteri de açıldı.

Zaman zaman çekim yapan basın mensuplarına da tepki gösterip saldırmaya çalışan gösterici grup, emniyet güçlerine ise sapanla bilye fırlattı. Taşlarla saldıran gruba polis tomalarla tazlikli suyla müdahale etti. Biber gazı da sıkan emniyet güçlerinin dağılmayan gösterici gruba müdahalesi devam ediyor. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.