1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Göstericileri Polis Müdürü İkna Etti!
Göstericileri Polis Müdürü İkna Etti!

Göstericileri Polis Müdürü İkna Etti!

Yalova’da AK Parti il binasına gitmek isteyen göstericileri Güvenlik Şube Müdürü Bülent Özçelik, “Ben de en az sizin kadar Atatürkçüyüm” diyerek ikna etti!

A+A-

Yalova’da AK Parti il binasına gitmek isteyen göstericileri Güvenlik Şube Müdürü Bülent Özçelik, “Ben de en az sizin kadar Atatürkçüyüm” diyerek ikna etti.

Yalova'da gece saatlerinde Taksim’de düzenlenen 'Gezi Parkı' eylemlerine destek için yaklaşık 200 kişilik grup, Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde bir araya geldi. Grup daha sonra Gazipaşa Caddesi güzergahından Suwon Parkı’nda gösteri yaptı, ardından Gazipaşa Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti. Vali Konağı’nın önüne gelen grup, hükümet aleyhine sloganlar attı. Fatih Caddesi güzergahından AK Parti il binası önüne gitmek isteyen grubu polis durdurdu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız göstericilerle görüşerek ikna etmeye çalıştı. İkna edilen bir grup güzergahını değiştirirken bir grup ise yürüyüşe devam etmek istedi. Bu sırada Güvenlik Şube Müdürü Bülent Özçelik, 'Mustafa Kemal’in askerleriyiz' diyerek slogan atan gruba megafonla, “Hepimiz öyleyiz. Ben de askeriyim. Ben de Mustafa Kemal'in askeriyim. İyi niyetli, düzgün Yalovalılar dağılsın. Ben de en az sizin kadar Atatürkçüyüm. Burası İstanbul, Ankara, İzmir değil. Bizim Yalovamızda protestolar düzgün, demokratik şekilde olur” sözleriyle ikna etti. Ardından grup yeniden Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde toplandı. Bir süre yağmur altında bekleyen grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı. CİHAN

Göstericileri polis müdürü ikna etti

Göstericileri polis müdürü ikna etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.