1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Göztepe Tarih Yazdı!
Göztepe Tarih Yazdı!

Göztepe Tarih Yazdı!

İzmir ekibi, TFF 1. Lig Play-Off finalinde karşılaştığı Eskişehirspor’u penaltı atışları sonunda geçerek Süper Lig’e yükseldi!!

A+A-

TAM 14 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e dönen Göztepe’de penaltı atışları sonrası büyük sevinç yaşandı. Normal süresi ve uzatmaları -1-1 biten maçta, rakibine penaltı atışlarında 3-2 üstünlük kuran İzmir ekibi Süper Lig vizesi aldı.

Maçın ardından şampiyonluğu değerlendiren Göztepe teknik direktörü Yılmaz Vural, Eskişehir cephesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Vural, “Ben geçen sene yine böyle Adana Demirspor ile final oynadım. Penaltılarla kaybetmiştik. Diğer tarafı da düşünüyorum geçen sene ben aynı durumdaydım. Çok üzülüyor insan. Koca bir sezonun emeği. Eskişehirspor ve Mustafa Hocama geçmiş olsun diyorum" dedi.

Şampiyonluğu hak ettiklerini de belirten Yılmaz Vural, “Sonuç olarak birimiz kazanacaktık bize nasip oldu penaltı atışlarında. Yönetimin verdiği itici güç, taraftarın takımla ilişkisi kopmuş, oyuncuların öz güveni kalmamış bir ortamda geldik. Kademe kademe programla bugünkü maçın hakimiydik. Sanırım kazanması gerekeniydik ama penaltılara kadar geldik. Penaltılarla da olsa hak eden kazandı" diye konuştu.

32 yıllık antrenörlük hayatında en onurlu oyuncu kadrosuyla çalıştığını söyledi. Vural basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtlarken, Göztepeli oyuncular basın toplantısını basarak şampiyonluğunu tecrübeli teknik adam ile beraber kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.