15 Aralık 2025
Altın 5956.366
BIST 11311.31
Dolar 42.6871
Euro 50.1148
Sterlin 57.031
Ankara 4°C

Gülbaharhatun Koleji'nde Bahar Şenliği Coşkusu Yaşandı

Gülbaharhatun Koleji'nde Bahar Şenliği Coşkusu Yaşandı
Trabzon Özel Gülbaharhatun Koleji tarafındın düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği'ne ilgi büyük oldu. Gülbaharh

Gülbaharhatun Koleji'nin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cahit Bostan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Sorumlusu Abdulvahap Altın, Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Zafer Gömleksiz, İlköğretim müdürü Erdoğan Çivici, okul müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Gömleksiz, burada yaptığı konuşmada, etkinliğin amacının öğrencilerin ders stresinden azda olsa üzerlerinden atmak olduğunu kaydetti. Gömleksiz, "Geleceğimiz olan gençlerimizin yetiştirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda yaptığımız geleneksel bahar şenliği ile okul, öğrenci ve veli üçlüsünü bir araya getirdik. Eğitim sisteminin daha sağlıklı yürümesi açısından bu etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık ise, eğitimin önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: "Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli eser eğitimli, sürekli gelişen teknolojiye uyum sağlayan gençler olacaktır. Bu anlamda Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ancak kaliteli bir eğitimle yükselebiliriz."

Konuşmaların ardından Sema Kızılcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Köse ve Kolej Müdürü Gömleksiz, şenliğin açılış kurdelesini kestiler.

Kurdelenin kesilmesinin ardından ise diğer etkinliklere geçildi. İlk olarak sahneye çıkan Trabzon Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterileri katılımcıları coşturdu. Daha sonra çeşitli yarışmalar ve folklor gösterileri sunuldu. Gösterilerin ardından etkinlik kapsamında hazırlanan stantlar gezildi.

Bahar şenliği kolbastı gösterisiyle sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir