1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gülnar'da Öğrenciler Sbs Öncesinde Denizde Stres Attı
Gülnarda Öğrenciler Sbs Öncesinde Denizde Stres Attı

Gülnar'da Öğrenciler Sbs Öncesinde Denizde Stres Attı

Mersin'in Gülnar ilçesinde öğrenciler, SBS öncesi stres atmak için Büyükeceli Belediyesi tarafından düzenlenen 8.

A+A-

Mersin'in Gülnar ilçesinde öğrenciler, SBS öncesi stres atmak için Büyükeceli Belediyesi tarafından düzenlenen 8.Sınıflar Şenliği'ne akın etti. İlçe merkezi, belde ve köylerden gelen yaklaşık 300 öğrenci Büyükeceli Belediye Başkanı Mehmet Kale tarafından ağırlandı.

Başkan Kale, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu yıl ilk kez düzenledikleri 8.Sınıflar Festivali'ni geleneksel hale getireceklerini söyledi. Başkan Kale, ilçe merkezi, 4 belde ve 41 köy okulundan gelen 300 öğrenciyi deniz ile buluşturduklarını ve yat gezisi ile yarışmalar düzenlediklerini kaydetti.

Sınav stresini aşmak için festivale psikolojik danışman getirerek 'sınavda strese son' dediklerini kaydeden Kale, "Çocuklarımız bizlerimizin geleceğidir. Büyükeceli Belediyesi olarak 6.,7. ve 8.sınıf öğrencilerine deneme kitabı dağıttık. İnşallah yapılacak SBS'de dereceye girerek bizleri gururlandıracaksınız. Davetimize katılan bütün öğretmen, öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü M.Gazi Kırlanğıç ise yaptığı konuşmada, "Büyükeceli Belediye Başkanımız Mehmet Kale’ye teşekkür ederim. Hakikaten köy ve belde okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizin bazıları hiç deniz görmemiştir. Bu tür etkinlikle öğrencilerimizin ufku açılıyor. İnşallah bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceğiz." dedi.

CİHAN

Gülnar'da öğrenciler SBS öncesinde denizde stres attı

Gülnar'da öğrenciler SBS öncesinde denizde stres attı

Gülnar'da öğrenciler SBS öncesinde denizde stres attı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.