29 Nisan 2026
Altın 6578.11
BIST 14303.08
Dolar 45.0693
Euro 52.8236
Sterlin 60.5962
Ankara 21°C

Gülşen oğlu için açtırdığı hesaba 3 milyon lira yatırdı

Gülşen oğlu için açtırdığı hesaba 3 milyon lira yatırdı
Ozan Çolakoğlu'yla Haziran'da hayatını birleştiren ve oğlunu kucağına almak için gün sayan Gülşen, bebeğinin geleceği için önlemini aldı.

Sanat dünyasının en çok kazanan isimlerinden olan Gülşen, Türkiye'deki bir bankada açtırdığı hesaba yaklaşık 1 milyon dolar (3 milyon TL) yatırdı.

Bebeğinin doğmasına yaklaşık bir ay kalan Gülşen'in henüz oğlunun kimliği olmadığından dolayı açtırdığı ek hesabı, doğumdan sonra çocuğunun üzerine geçireceği öğrenildi.

Tıpkı Meryem Uzerli gibi Gülşen de bankaya yatırdığı parayı çocuğunun 18 yaşına geldiğinde kullanabilmesi için şartname imzalayacak!

8 aylık hamile olmasına rağmen halen sahnelerde olan ünlü popçunun, eşiyle ortak olup kazançlarının büyük kısmını çocukları için biriktirmesi "Bravo" dedirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir