16 Şubat 2026
Altın 7032.91
BIST 12433.5
Dolar 43.7033
Euro 51.8767
Sterlin 59.3589
Ankara 17°C

Gündeş'e Doğum Öncesi Jest

Gündeş'e Doğum Öncesi Jest
Okan Bayülgen'in eşi Şirin Ediger'e yaptığı çok konuşulan jestin aynısı Ebru Gündeş'e de kısmet oldu!

"Herkes bebeğe çalışıyor; benimle ilgilenen yok" diye sitem eden Ebru Gündeş'e, kocası Reza Zarrab jest yaptı; hamile eşi yaz sıcağında bunalmasın diye 1 Temmuz-1 Eylül arasında Bodrum'da süit kiraladı.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, eşi Şirin Ediger'in doğumuna bir ay kala Swissotel'de direkt havuza girilebilen bir süit kiralamıştı. Günlerce konuşulan bu jestin bir benzerine Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab imza attı. Azeri işadamı, bir kız bebeği bekleyen dört aylık hamile eşinin, yaz sıcaklarından bunalmaması için onu iki ay Bodrum'da konaklatacak.

Zarrab, eşinin hamileliğinin altıncı ayına denk gelecek olan 1 Temmuz'dan, havaların serinleyeceği 1 Eylül'e kadar Bodrum Rixos Premium'da süit kiraladı. Gündeş'in yazı geçireceği otelde, standart odaların gecelik konaklama bedeli 800 lira. Villalarda kalmanın günlüğü ise 5 bin dolardan başlıyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir