1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gündoğdu: Olimpiyat Çocukları Dünyadaki Yeni Temsilcilerimiz
Gündoğdu: Olimpiyat Çocukları Dünyadaki Yeni Temsilcilerimiz

Gündoğdu: Olimpiyat Çocukları Dünyadaki Yeni Temsilcilerimiz

11. Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde yurt dışındaki Türk okullarından gelen öğrencileri Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu kabul etti.

A+A-

11. Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde yurt dışındaki Türk okullarından gelen öğrencileri Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu kabul etti. Gündoğdu, olimpiyat öğrencilerini Genç Memur-Sen’in dünyadaki yeni temsilcileri ilan etti.

Olimpiyat çocuklarını kabul eden Başkan Gündoğdu, fedakarlıkların, adanmışlıkların, destanların 11’inci yılını yaşadıklarını söyledi. Gündoğdu şöyle devam etti: “Bu bizim dünya barışına dair inancımızı ve ümidimizi artırıyor. Türkiye'de zaman zaman kaşınan ırkçılık hastalığına dünyada artık yer verilmeyeceği anlayışına inancımızı artırıyor.”

Kendilerini ziyarete gelen 17 öğrenciyi ağırladıklarını ifade eden Gündoğdu, bu öğrencileri Genç Memur-Sen’in temsilcisi ilan ettiğini kaydetti. Gündoğdu, “Bu ülkelerdeki gençlerimizle ülkemizde buluşmaları artırmamız gerektiğini düşünüyorum. Hediyelerini olimpiyatlara geldikleri için değil yeni verdiğimiz yetkiyi Genç Memur-Sen’in dünyadaki temsilcileri olarak takdim edeceğim.” dedi.

Her yıl tekrarlanan Ramazan ve Kurban bayramlarından sonra 11 yıldır yeni bir bayram yaşadıklarını ifade eden Gündoğdu, "En önemlisi evrensel barışın tohumları saçılıyor. Barışın dilinde Türkçede o ülkenin liderleri seçiliyor. Bunun arkasında gurbette olan Fethullah Gülen Hocaefendi var.” şeklinde konuştu.

Büyükelçilerle ilgili tespitlerde bulunan Gündoğdu, “Bu zamana kadar Türkiyenin dünyanın değişik ülkelerine gönderdiği büyükelçilerin ülkemizi temsilde bu çocukların yüzde biri kadar başarılı olduğuna geçmişte tanıklık etmedi.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Gündoğdu: Olimpiyat çocukları dünyadaki yeni temsilcilerimiz

Gündoğdu: Olimpiyat çocukları dünyadaki yeni temsilcilerimiz

Gündoğdu: Olimpiyat çocukları dünyadaki yeni temsilcilerimiz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.