1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güney Afrikalı Ahmet: Galatasaray Seneye De Şampiyon Olur
Güney Afrikalı Ahmet: Galatasaray Seneye De Şampiyon Olur

Güney Afrikalı Ahmet: Galatasaray Seneye De Şampiyon Olur

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen "Uluslararası Dil ve Kültür Festivali" kapsamında bu yıl yapılan 11.

A+A-

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen "Uluslararası Dil ve Kültür Festivali" kapsamında bu yıl yapılan 11.Türkçe Olimpiyatları'na katılmak için İstanbul’a gelen Güney Afrikalı Ahmet İbrahim, Galatasaray’ın gelecek sene de şampiyon olacağını söyledi.

Boğaz Köprüsü manzaralı Ortaköy Polis Evin’de arkadaşlarıyla buluşan İbrahim, Boğaz Köprüsü’nde Galatasaray bayrağını asıldığını görünce sevincine hakim olamadı. İbrahim, Galatasaray bayrağının asılı halde görmekten büyük sevinç duyduğunu söyledi.

G.Afrikalı İbrahim, “Boğaz Köprüsü’nde tuttuğum takımın bayrağının dalgalandığını görünce çok sevindim. Galatasaray’ı çok seviyorum. Güney Afrika’da Galatasaray’ı tutan çok sayıda taraftar var. Galatasaray Manchester United’i yenince daha da taraftar kazandı. Galatasaraylı çok sayıda arkadaşım var. Bu sene şampiyon olduk. Gelecek sene de şampiyon olacağız” diye duygularını dile getirdi.
CİHAN

Güney Afrikalı Ahmet: Galatasaray seneye de şampiyon olur

Güney Afrikalı Ahmet: Galatasaray seneye de şampiyon olur

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.