18 Ağustos 2026
Altın 6728.99
BIST 14127.98
Dolar 47.9179
Euro 55.5492
Sterlin 64.8103
Ankara 29°C

Gürcistanlı Avukat Ve Doktor Fuhuşta Yakalandı

Gürcistanlı Avukat Ve Doktor Fuhuşta Yakalandı
Adana'da aralarında doktor ve avukatın da bulunduğu Gürcistan uyruklu 3 kadın fuhuş yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri bir ihbar üzerine Merkez Seyhan İlçesi Cemal Paşa Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenledi. Baskında Gürcistan uyruklu İrina B. (35), Anna S. (30) ile Dali T. (48) yakalandı. Polis gözaltına alınan İrina B'nin avukat Dali T'nin ise genel cerrahi uzmanı olduğunu belirledi.

Gürcistan'dan 10 gün önce Türkiye'ye giriş yapan kadınları Rus lakaplı Ahmet E.'nin fuhuş amacıyla Adana'ya getirdiği saptandı. Polis baskın yaptığı evde yabancı uyruklu kadınları pazarladığı öne sürülen Yunus B.'yi (34) de göz altına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlar, sınır dışı edilmek üzere yabancılar şubesine teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir