1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gürcü Üniversitelerinde Okuyan 17 Öğrenci Beşikdüzü'nü Ziyaret Etti
Gürcü Üniversitelerinde Okuyan 17 Öğrenci Beşikdüzünü Ziyaret Etti

Gürcü Üniversitelerinde Okuyan 17 Öğrenci Beşikdüzü'nü Ziyaret Etti

Gürcistan’da Türk müteşebbislerin açmış olduğu Uluslararası Karadeniz Üniversitesi’nin organize ettiği, 5 Gürcü üniversitesinde okuyan 17 öğrenci, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Gürcistan’da Türk müteşebbislerin açmış olduğu Uluslararası Karadeniz Üniversitesi’nin organize ettiği, 5 Gürcü üniversitesinde okuyan 17 öğrenci, Trabzon’un Beşikdüzü ilçesini ziyaret etti. 17 öğrenci ve Uluslararası Karadeniz Üniversitesi Yabancı Diller Okulu Müdürü Prof. Dr. İlyas Üstünyer, ilçeye gelişinde Nilay Özel Eğitim Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıddık Çelebi ve esnaflar tarafından karşılandı. Yapılan karşılama törenin ardından Beşikdüzü Aquapark’ da yemek verildi.

    Yemek sonra bir konuşma yapan Nilay Özel Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sıddık Çelebi, Türkiye Cumhuriyeti'nin dünya sahnesindeki değerini her geçen gün artığı günümüzde Türk müteşebbisler tarafından açılan Uluslararası Karadeniz Üniversitesi’nden bizi ziyaretlere gelen misafirlerle kurulan sevgi köprülerini daha da sağlamlaştırmak adına atılan bir adım olduğunu ve bu ziyaretin iki ülke arasındaki kültürel etkileşimin daha da devam ettiğini söyledi.

    Uluslararası Karadeniz Üniversitesi Yabancı Diller Okulu Müdürü Prof.Dr. İlyas Üstünyer, bu tür kültürel gezilerin iki ülke arasındaki kültürel ve insanlarının birbirlerini yakından tanıması adına çok önemli olduğunu belirterek, Beşikdüzü’nde kendilerini ağırlayan Nilay Özel Eğitim Yönetim Kuruluna ve esnaflara teşekkür ederek onları da Gürcistan’a ağırlamak istediklerini belirtti.

    Türkiye ile ortak tarihe ve kültüre sahip olan Gürcistan'ın dost bir ülke olduğunu söyleyen Beşikdüzü esnaflarından Ali İhsan Çolak ise dost bir ülkeden öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

    Dünya çocuklarının birbirleriyle kurdukları sıcak dostlukların uzun yıllar devam etmesi dileğinde bulunan bir başka esnaf Hüseyin Küçük de ülkeler arasındaki barış ve kardeşliğin de bu ziyaretler vesilesiyle daha da kuvvetlendiğini kaydetti. CİHAN

Gürcü üniversitelerinde okuyan 17 öğrenci Beşikdüzü'nü ziyaret etti

Gürcü üniversitelerinde okuyan 17 öğrenci Beşikdüzü'nü ziyaret etti

Gürcü üniversitelerinde okuyan 17 öğrenci Beşikdüzü'nü ziyaret etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.