06 Ağustos 2026
Altın 6494.88
BIST 13798.82
Dolar 47.5844
Euro 54.9656
Sterlin 64.1701
Ankara 30°C

Gürsu’da Elde Edilen Başarılar Taekwondo Sporuna İlgiyi Artırdı

Gürsu’da Elde Edilen Başarılar Taekwondo Sporuna İlgiyi Artırdı
Bursa Gürsu Belediyespor taekwondocuların turnuvalarda kazandığı başarılar, ilçede taekwondo sporuna ilgiyi artırdı.

Bursa Gürsu Belediyespor taekwondocuların turnuvalarda kazandığı başarılar, ilçede taekwondo sporuna ilgiyi artırdı.

    Sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, gençlerin spor yaparak enerjilerini olumlu yönde değerlendirmeleri için gereken desteği vereceklerini söyledi. Özellikle, taekwondo ve okçulukta elde edilen başarıların kendilerini gururlandırdığını anlatan Özcü, ailelerin çocuklarının sporla uğraşması için daha duyarlı olduğunu söyledi. Son dönemde eldi edilen başarıların ilçede spora ilgiyi artırdığı anlatan Başkan Özcü, kendilerinin de altyapı konusunda çalışma yaptıklarını anlattı.

    Kulüp Başkanı Fevzi Bekar da taekwondo branşında Gürsu Belediyespor antrenörlerinden Ümit Kulak ve Uğur Kulak’ın üstün gayretleriyle daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını kaydetti.

    Taekwondo Federasyonu Bursa İl Temsilciliği’ nin organizasyonunda, Mudanya’da gerçekleştirilen 2. iller arası Kraliçeler Taekwondo Turnuvası’nda, Gürsu Belediyespor Taekwondo Okulu’ndan katılan 3 bayan sporcu büyük başarı elde etti.

    44 kiloda yarışan Sümeyye İloğlu, altın madalya, 42 kiloda Filiz Ögel ikinci olarak gümüş madalya ve 53 kilogramda da Gülsüm İnan da üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Ayrıca, 26 takımın katıldığı şampiyonada Gürsu Belediyespor Taekwondo Okulu takım olarak 3.’ lük kupası kazanmıştı. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir