21 Ağustos 2026
Altın 7031.62
BIST 14396.54
Dolar 48.0629
Euro 56.2528
Sterlin 65.2866
Ankara 19°C

Güvercinlik Belediyesi Beldeyi Kalkındıracak Proje Ve Yatırım Bekliyor

Güvercinlik Belediyesi Beldeyi Kalkındıracak Proje Ve Yatırım Bekliyor
Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Güvercinlik Belediye Başkanı Yaşar Tülü, beldenin çehresini değiştirmek için çalışma yaptıklarını, ancak bunların kalıcı olması için yeni yatırımlara ihtiyaç duyduklarını söyledi. Beldede eski yapıları yıkarak g

Beldede eski yapıları yıkarak görüntü kirliliğine sebep olmasını önlediklerini belirten Güvercinlik Belediye Başkanı Yaşar Tülü, şunları söyledi: "Yaptığımız yeniliklerin içinde; Atatürk Caddesi yol düzenlemesi, yol ortasında bulunan refüjlerin ağaç ve çiçekle donatılması, belediye yanında bulunan parkın düzenlenmesi ve parkın içine vatandaşların yararlanabileceği istirahat ve dinlenme yerlerinin yapılması ve mezarlık içindeki ağaçlandırma çalışması olarak sayabiliriz."

Beldenin güzelleşmesi adına yaptıkları çehre değişikliğinin artması için beldede yatırım yapılacak bir alanın olması gerektiğine işaret eden Başkan Tülü, "Çünkü kaynaklar bir yere kadar götürebilir. Maddi yönden rahat olur ve vatandaşımızın da sürekli bir geliri olursa belde olarak rahat ederiz. Proje geliştirip getirene kapılarımız sonuna kadar açık, yeter ki uygulanabilir olsun." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir