1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hacı Akif Küçükbay Ölümünün Dokuzuncu Yıldönümünde Anılıyor
Hacı Akif Küçükbay Ölümünün Dokuzuncu Yıldönümünde Anılıyor

Hacı Akif Küçükbay Ölümünün Dokuzuncu Yıldönümünde Anılıyor

2004 yılında Hakk'a yürüyen Küçükbay A.Ş.'nin kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Akif Küçükbay, ölümünün dokuzuncu yıldönümünde anılıyor.

A+A-

2004 yılında Hakk'a yürüyen Küçükbay A.Ş.'nin kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Akif Küçükbay, ölümünün dokuzuncu yıldönümünde anılıyor. Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ve Başkan Vekili Halil Küçükbay, babalarını çeşitli etkinliklerle anacak.

İlk olarak Bornova ilçesindeki Ali Rıza Güven Camisi’nde, cuma namazından önci Mevlit okutularak lokma döküldü. Bornova Kabristanı'nda düzenlenen törende, merhum işadamı rahmetle anıldı. İlkokul yıllarında dedesinin yanında pazarcılık yaparak ticarete atılan ve 1978 yılında Bornova’da kurduğu sıvı yağ tesisiyle sanayiciliğe adım atan Akif Küçükbay, vefat yıldönümünde sevgi, saygı ve dualarla hatırlandı. 66 yaşında vefat eden Küçükbay, “Ticarette borca girme, peşin al, peşin sat” ilkesiyle Orkide Yağ’ın yurtiçi ve yurtdışında tanınan bir marka haline gelmesini sağladı. İlerleyen yaşına rağmen çalışmaya ve Orkide'nin yeni başarılarında pay sahibi olmaya devam etti. Hayırsever kişiliği ve eğitime verdiği önemle hayatta anlamlı izler bırakan Hacı Akif Küçükbay’ın adı, geçen yıl Seferihisar ilçesi Peyamlı ağaçlandırma sahasında oluşturulan 6 hektarlık hatıra ormanı ve hazırlanan anma puluyla ölümsüzleştirilmişti. CİHAN

Hacı Akif Küçükbay ölümünün dokuzuncu yıldönümünde anılıyor

Hacı Akif Küçükbay ölümünün dokuzuncu yıldönümünde anılıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.