12 Aralık 2025
Altın 5962.178
BIST 11295.6
Dolar 42.6893
Euro 50.1091
Sterlin 57.1109
Ankara 9°C

Halep’te Kurşunların Hedefi Olan Gül'ün Sağlık Durumu İyi

Halep’te Kurşunların Hedefi Olan Gül'ün Sağlık Durumu İyi
Suriye’de yaşanan çatışmaları izlediği esnada Halep’te keskin nişancıların kurşununa hedef olan Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Sinan Gül’ün sağlık durumu iyiye gidiyor.

Suriye’de yaşanan çatışmaları izlediği esnada Halep’te keskin nişancıların kurşununa hedef olan Anadolu Ajansı (AA) Foto Muhabiri Sinan Gül’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Kürşat Evrenos, “Sadece sağ ayağındaki doku defekti kirli yara. Biraz uzun bir tedavi süreci gerektiriyor. Hastanın hayati tehlikesi olmadığı için tedavisine İstanbul’da devam edilecek.” dedi.

Halep’te muhaliflerin, bir askeri üssü ele geçirmesini görüntülemek isteyen ve bir siperden başka bir sipere geçerken keskin nişancıların hedefi olan Gül’ün, Şehitkâmil Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yatan Gül’ün durumunu takip eden Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Kürşat Evrenos, son gelişmelerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Gül’ün sağ ayağı ve sol bacağından kurşunlandığını ifade eden Evrenos, “İlk müdahalesi Hatay’da, daha sonra Kilis Devlet Hastanesi’nde yapılmış. Ayağında doku defekti var. O yüzden bir plastik cerrahın görmesi gerektiği düşünülerek hasta, hastanemize yönlendirildi. Hastamızın genel durumu iyi. Hiçbir sıkıntısı yok. Sadece sağ ayağındaki doku defekti kirli yara. Biraz uzun bir tedavi süreci gerektiriyor. Hastanın hayati tehlikesi olmadığı için tedavisine İstanbul’da devam edilecek. Şu an için hastayla ilgili bir sıkıntımız yok. Pansumanlarını takip ediyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir