05 Kasım 2026
Altın 6642.39
BIST 11480.41
Dolar 50.0424
Euro 56.384
Sterlin 67.2976
Ankara 14°C

Halkevleri'nden Hükümete Protesto

Halkevleri'nden Hükümete Protesto
Kendilerini Halk Evleri üyesi olarak tanıtan bir grup Van'da yaşanan deprem ve sonrasında yaşananlarla ilgili hükümeti protesto etti.

Kendilerini Halk Evleri üyesi olarak tanıtan bir grup Van'da yaşanan deprem ve sonrasında yaşananlarla ilgili hükümeti protesto etti.

İstiklal Caddesi'nde pankart ve dövizler eşliğinde yürüyen grup Galatasaray Lisesi önüne kadar geldi. Sloganlar eşliğinde burada toplanan grup "Van'daki ölümlerin hesabını AKP verecek" yazılı pankart açtı. Grup adına konuşan bir eylemci, "23 Ekim'de Van'da deprem oldu. Ülkemiz deprem kuşağında bir ülke. Erdoğan Bayraktar depremin ardından yaptığı açıklamada 'Van'dan daha güvenli bir yer yoktur' demesi doğal değildir." diye konuştu. Eylemci, deprem bölgesinde protestoculara polis ekiplerinin gazlı müdahalesini de eleştirdi.

Konuşmaların ardından bir süre daha slogan atan grup ardından olaysız bir şekilde dağıldı. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir