19 Aralık 2025
Altın 5960.639
BIST 11335.05
Dolar 42.7856
Euro 50.1708
Sterlin 57.2818
Ankara -3°C

Haluk Levent Adliyede!!

Haluk Levent Adliyede!!
İstanbul'da Bir Suç Örgütü Üyelerine Yönelik Operasyonda Gözaltına Alınan Haluk Levent Adliyeye Sevk Edildi.

"Yağma", "tehdit" ve "çek senet tahsilatı" olaylarına ilişkin bir suç örgütüne düzenlenen operasyonda, şarkıcı Haluk Levent'in de aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine başvuran bir kişi tehdit edildiğini belirtti.

İddiaya göre Haluk Levent, borçlarını ödemek üzere şikayetçi olan şüpheliden borç aldı. Ancak aldığı parayı ödeyemedi. Bunun üzerine Haluk Levent, S.A isimli bir kişiyle görüşüp borcunun sildirilmesini istedi.
Bunun üzerine S.A ve adamlarının, tefecinin işyerini basıp tehdit ve yağmada bulunduğu belirtildi.

İhbar üzerine soruşturma başlatan polis 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ihbarcıyı tehdit eden kişileri belirledi.

Operasyon kararı alan polis ekipleri Haluk Levent'in yurt dışında olması nedeniyle 2 gün bekledi. Sabah erken saatlerde İstanbul'a gelen Haluk Levent, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı. Önceden belirlenen adreslere baskın düzenleyen polis ekipleri elebaşlığını S.A'nın yaptığı iddia edilen 20 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Levent, sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Orgazine Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, Levent'in de aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir