26 Mayıs 2026
Altın 6646.22
BIST 13662.75
Dolar 45.8996
Euro 53.4082
Sterlin 61.5227
Ankara 22°C

HALUK LEVENT BERAAT ETTİ!

HALUK LEVENT BERAAT ETTİ!
Şarkıcı Haluk Levent’in Antalya’da restoran sahibi Yılmaz Solma'yı 1 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında açılan dava sonuçlandı.

Şarkıcı Haluk Levent’in Antalya’da restoran sahibi Yılmaz Solma'yı 1 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında açılan dava sonuçlandı. Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Haluk Levent'in beraatine karar verdi.

2005 yılında Yılmaz Solma adlı tapu sahibinin sanatçı Haluk Levent'e karşı açtığı dolandırıcılık davası medyada yankı uyandırmıştı. Yedi yıl süren davanın dün görülen duruşmasında mahkeme heyeti sanatçının beraatına karar verdi.

Mahkeme vermiş olduğu karara sevinen Haluk Levent, " Benimkisi buruk bir sevinç. Günlerce suçlandım, televizyon kanalları ve gazetelerde dolandırıcıymış gibi gösterildim. Medyadan çok önemli bir ricam var, kirletildiğim kadar temizlenmek istiyorum." dedi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir