22 Haziran 2026
Altın 6244.98
BIST 14729.65
Dolar 46.4598
Euro 53.1442
Sterlin 61.3423
Ankara 26°C

Hamzabeyli'de 17,7 milyon liralık kaçak eşyaya el konuldu!

Hamzabeyli'de 17,7 milyon liralık kaçak eşyaya el konuldu!
Ticaret Bakanlığı, Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda, arama yapılan TIR'da, 17 milyon 719 bin TL değerinde kaçak elektronik sigara ve otomotiv yedek parçası ele geçirildiğini açıkladı.

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre;

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünce Türkiye'ye giriş yapmak üzere Hamzabeyli Gümrük Kapısı'na gelen bir tır takibe alındı.

Romanya'dan aldığı yükle Bulgaristan üzerinden Hamzabeyli Gümrük Sahası'na gelen aracın belgeleri incelendiğinde taşıdığı resmi yükün "plastik duvar kaplamaları" olduğu belirlendi. Tıra yönelik detaylı fiziki aramada, 22 bin 550 elektronik sigara ve 250 elektronik sigara likiti ile şanzıman, tır motoru, silindir üst kapağı, diferansiyel ve soğutucudan oluşan 68 oto yedek parçasına el konuldu.

Kaçak eşyanın piyasa değerinin 17 milyon 719 bin lira olduğu belirlendi. / AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir