19 Aralık 2025
Altın 5938.916
BIST 11335.05
Dolar 42.7942
Euro 50.1648
Sterlin 57.2613
Ankara -6°C

Hamzaoğlu: Puanla Ayrılabilirdik Ama Olmadı

Hamzaoğlu: Puanla Ayrılabilirdik Ama Olmadı
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Puanla ayrılabilirdik ama olmadı.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Puanla ayrılabilirdik ama olmadı.” dedi.

Hamzaoğlu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini, Drogba'nın attığı gole kadar her iki takımın da karşılıklı pozisyonlar bulduğunu söyledi.

Galatasaray'ın biraz daha üstün olduğunu ancak genelde başa baş bir oyun oynandığını vurgulayan Hamzaoğlu, “Golden sonra dengemiz bozuldu, tekrar toparlandık ama çok çabuk ikinci golü yedik. Oyuncularım maçı hiç bırakmadı, skoru değiştirmek için ellerinden geleni yaptı. Bir gol de bulduk, daha sonrasında bir penaltı itirazımız da oldu, sonra televizyondan izleyeceğiz. Puanla ayrılabilirdik ama olmadı. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı yürekten kutluyorum. Biz son maçın son düdüğüne kadar böyle mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Hamzaoğlu, Drogba'nın oyuna girmesiyle skorun değişmesinin bu oyuncunun kalitesiyle ilgili olup olmadığının sorulması üzerine ''Bu, Drogba'nın kalitesiyle ilgili. Attığı gol de kalite kokuyor. Galatasaray için müthiş bir oyuncu. Fatih Terim'i tebrik ediyorum, böyle bir oyuncuyu kadrosuna kattığı için'' dedi.

Akhisar Belediyesporlu Sertan Vardar ise Galatasaray'ın karşılaşmaya etkili başladığını, daha sonra dengeyi kurmalarına rağmen 60-70. dakikalar arasında Gkekas'ın kaçırdığı pozisyonların maçın dönüm noktası olduğunu söyledi. Oyuna sonradan giren Drogba'nın kalitesini ortaya koyduğunu dile getiren Sertan, maçın hakeminin kart tercihlerini Galatasaray lehine kullandığını ileri sürdü.

Çağdaş Atan da çok kötü 2 gol yediklerini, 1 gol atmalarına rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. Maçın son anlarında penaltılarının verilmediğini dile getiren Çağdaş, ''Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi yürekli hakemlerle daha iyi yerlerde olabilirdik.'' dedi.

Çağdaş Atan, bir soru üzerine ise ''Drogba oyuna girmese, Galatasaray maçı çeviremezdi. Biz Türkiye'de yaşa takılıyoruz. Benim yurt dışında oynarken 35-36 yaşlarında takım arkadaşlarım vardı. Sadece bizde yaşa bakılıyor. Hagi'yi de gördük. Yaşa bakmamak gerekiyor. Drogba da bugün iyiydi.'' dedi. CİHAN

Hamzaoğlu: Puanla ayrılabilirdik ama olmadı

Hamzaoğlu: Puanla ayrılabilirdik ama olmadı

Hamzaoğlu: Puanla ayrılabilirdik ama olmadı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir